بیش از نیمی از موارد ابتلا به ویروس کرونا در دمای ۵ تا ۱۵ درجه سانتیگراد رخ داده و از این روز کارشناسان نسبت به آغاز موج دوم بیماری کووید-۱۹ به ویژه در شهرهای بزرگ در پاییز آینده هشدار می‌دهند.

انتشار ويروس كرونا در چين

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شینهوا، دانشمندان دانشگاه لانژو در شمال غربی چین با مطالعه رفتار کروناویروس جدید به این نتیجه رسیده‌اند که حدود ۶۰ درصد از بیماران کووید-۱۹ در دمای هوای بین ۵ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به آن مبتلا شده‌اند. آنها در تلاش برای یافتن الگوی انتقال کرونا به دمای محبوب آن پی بردند و دریافتند این رفتار ویروس مرگبار تقریبا در تمام دنیا و بین همه مبتلایان و بیماران یکسان بوده است.

از آنجا که دمای ۵ تا ۱۵ درجه در پاییز شایع‌تر است، انتظار می‌رود موج دوم کرونا کمتر از چهار ماه دیگر از راه برسد و بیشتر شهرهای بزرگ عرض‌های میانه را تحت تاثیر قرار دهد. این شهرها بیشتر در مناطقی چون آمریکای شمالی، اروپا، روسیه، چین و بخش‌هایی از استرالیا و جنوب آسیا واقع شده‌اند. به این معنی که در روزهای پاییز دما در این شهرهای بزرگ معمولا بین ۵ تا ۱۵ درجه سانتیگراد (۴۱ تا ۵۹ درجه فارنهایت) در نوسان است.

الگوی انتقال ویروس کرونا علاوه بر دمای هوا، با رطوبت موجود در هوا هم ارتباط مستقیم دارد. در واقع، حدود ۷۴ درصد از موارد ابتلا به کووید-۱۹ در مناطقی رخ داده که میزان رطوبت هوا در آنها سه تا ۱۰ گرم در هر متر مربع بوده است. این مطالعه روی تقریبا ۳.۷۵ میلیون بیمار مبتلا به کرونا در ۱۸۵ کشور و منطقه در دنیا بین روزهای ۲۱ ژانویه تا ششم می انجام شده و از این رو یافته‌های آن را می‌توان به تمام مبتلایان تعمیم داد.

کد خبر 515293

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha